Sfaturi & business

Sfaturi & business
Mihăluțe Petrea

Mihăluțe Petrea

De 20 de ani antreprenor în România și de tot atâta timp competitor în jungla economică română. De 3 ori învins și de 4 ori învingător, am adunat atât de multe succese dar și mai multe eșecuri care m-au făcut astăzi mai înțelept dar și mai puternic. Împart aici cu tine cititorule o parte din experiența și cunoștințele acumulate.

Descoperă unul din cele mai noi produse marca MCG, descoperă un nou potențial pentru afacerea ta. Linia de granulat furaje îți poate crește performanța afacerii tale.

Descoperă ultimul interviu realizat împreună cu echipa emisiunii Ferma.

Ai legătură cu agricultura sau îți cauți drumul spre ea? Îți dorești o afacere nouă sau extinderea celei actuale? Descoperă aici câteva sfaturi ce te pot ajuta.

Căutând imbunătățirea experienței mele de business și dezvoltare a capacității mele manageriale, am găsit o gândire foarte interesantă din care modelul meu de business poate găsi noi resurse de creștere. Fiind foarte impresionat de acest exponent al business-ului mare, m-am gândit că e important să împărtășesc și altora acest articol pe care îl consider de altfel foarte util. Fondator al brandului Virgin în 1970, Richard Branson este singurul antreprenor care a construit opt companii în industrii diferite care valorează miliarde de dolari.
Britanicul a atins această performanţă fară a avea o diplomă în domeniu, scrie Business Insider.
"Deseori mă întreb cum ar fi fost viaţa şi cariera mea dacă aş fi continuat studiile suficient de mult încăt să învăţ toate lucrurile pe care trebuie (sau nu) să le faci pentru a demara o afacere", a afirmat omul de afaceri în noua sa carte, "Like a Virgin: Secrets They Won't Teach You at Business School".